Beställ kattfoder – kattmat med hemleverans

sheba kattfoder

Kattmat med leverans hem till dörren

Om du beställer kattfoder online med abonnemang kan du välja och vraka i det stora utbudet av kattfoder och andra produkter för din katt och sedan bara invänta den återkommande hemleveransen. Du kan när som helst byta innehållet i leveransen och även göra tillägg. Det enda du ska tänka på är att göra dina ändringar i god tid innan nästa leverans. Nedan ser du en steg för steg-guide till hur du beställer kattfoder online. De flesta butiker på nätet följer samma koncept.

För att beställa kattmat online med hemleverans ska du först registrera dig som kund. Nästa steg är att välja ut de produkter som du vill abonnera på. När du är nöjd med din varukorg går du till kassan och väljer att du vill betala via abonnemang. Sedan använder du en meddelanderuta för att ange hur ofta du vill ha hemkörning av din valda leverans. Nästa steg är att skicka in beställningen. Ditt abonnemang börjar sedan löpa när du har betalat den faktura du får skickad till din e-post.

Du betalar alltid i förskott för abonnemang med hemleverans av kattfoder. För att avsluta ett abonnemang behöver du bara strunta i att betala förskottsfakturan. Om du vid ett senare tillfälle vill aktivera abonnemanget igen får du genomföra ovan steg på nytt.

gourmet kattmatMycket stort utbud kattfoder

De djuraffärer på nätet som säljer kattmat online har ett mycket stort utbud av olika produkter. Sortimentet omfattar både torrfoder, blötfoder och andra produkter såsom kattgodis samt mineral- och vitamintillskott. Några av de riktigt stora aktörerna säljer även kattleksaker, burar, kattlådor, matskålar, selar, koppel, med mera – allt med hemleverans.

Rätt mat till rätt katt

Katter är rovdjur men att bara säga att de skall ges en köttrik diet är att förenkla situationen alltför mycket.  För det första så äter många kattarter vid sidan av kött,fisk och fågel även en del frukt och andra grönsaker.  För det andra så är varje katt speciell och varje katt behöver en speciell diet som är utformad efter den.

  • Unga katter behöver en typ av mat medan gammla katter behöver en annan typ mat.
  • Tjocka katter behöver mat som är designad för att ge dem allt de behöver och låte dem gå ner i vikt. Smala katter å andra sidan kan behöva mat med mer fet och energi i den.
  • Katter med vissa sjukdommar behöver speciella tillägg i sin mat som lindrar deras symptom och låter dem leva ett bättre liv.

Ditt mål skall alltid vara att ge din katt en diet som passar dess livssituation.   Att göra det kan ibland vara svårt om man köper sin kattmat i en lokal matbutik eller mindre djurbutik.  Detta beror på att dessa ofta har ett relativt litet utbud av mat och det är ovanligt att de har något större utbud av specialfoder såsom foder som är designade för äldre katter.  Interenet har gjort detta mycket lättare eftersom du nu kan beställa kattmat direkt hem till din dörr.  Detta låter dig köpa exakt den mat som din katt till att bra pris.  Om du köper kattmat för en eller två månader i dagat så får du ofta kattfodret leverat helt gratis