Billig hundmat – Beställ hundfoder hem till dörren

hundfoderDu kan idag köpa nästan allt på nätet med hemleverans. Detta gäller även för hundfoder. Att beställa hundmat på nätet är lika enkelt som att beställa andra sorters produkter. Du lägger i dina önskade varor i en virtuell varukorg, checkar ut och inväntar leverans.

Utbudet av hundmat är mycket bättre online än det är i vanliga butiker.  Online kan du välja mellan en stor mängd olika typer av torrfoder, färskfoder, gourmet foder och BARF hundmat.

Så här beställer du hundmat på nätet

Det finns idag ett tiotal större e-butiker som säljer hundmat på nätet och levererar dina varor till din dörr. Utbudets storlek och bredd kan givetvis skilja sig något mellan butikerna, men normalt har du inga problem att hitta även ganska specialiserade hundfoder. Du beställer hundmat på nätet precis på samma sätt som du handlar exempelvis kläder (eller mat, för den delen). När du tycker att du har handlat klart betalar du direkt med kort, via din internetbank eller via betalningslösningar som Klarna. Sedan är det bara att invänta leveransen. Leveransen sker ända hem till dörren med en välkänd transportör, såsom exempelvis DHL. Hur är det då med frakten? Hundmat väger ju en hel del. Svaret är att e-butikerna normalt erbjuder fri frakt om ditt ordervärde överstiger en viss gräns, till exempel 500 kr. Om du beställer för mindre än 500 kr får du betala fraktkostnad, men om ordervärdet överstiger 500 kr är frakten gratis.

hundmat och hundbenAbonnemang på hundfoder

En del av djuraffärerna och foderbutikerna på nätet erbjuder dig också möjligheten att teckna abonnemang på löpande leveranser av foder. En sådan lösning är ytterst smidig eftersom du alltid kan vara säker på att du har din hunds föredragna mat hemma. Det är en mycket enkel sak att teckna ett abonnemang på hundfoder. Du börjar med att ange vilka produkter du vill abonnera på. Sedan anger du ditt önskade leveransintervall (till exempel en månad). Du får sedan en faktura via e-post. När den är betald sker din första leverans inom kort. Leveranserna fortsätter sedan så länge du betalar förskottsfakturorna.