Djurfoder från Animail

animail

Animail är en av de största onlinebutikerna för allt som har med husdjur att göra. Här finns djurfoder, tillbehör och utrustning för alla fyrbenta vänner, fåglar, reptiler och fiskar. I sortimentet är fler än 200 leverantörer representerade och utbudet är minst sagt enormt med upp emot 10 000 produkter ständigt på lager.

En komplett djuraffär online

Animail.se är en komplett djuraffär med alla produkter ditt husdjur kan tänkas behöva. Ett visst fokus är självklart på hund och katt – dessa är ju våra vanligaste husdjur – men sortimentet är fullmatat även för djur som är lite mer ovanliga att ha hemma.

När du vill börja handla online hos Animail.se kan du börja med att klicka på någon av de utvalda produktkategorierna du hittar på framsidan på sajten eller klicka på någon av djurtyperna i menyraden längst upp. För varje djurtyp finner du en mängd underkategorier och det är bara att klicka på den som är mest aktuell för dig.

När det gäller djurfoder har Animail ett oöverträffat utbud av foder för alla typer av husdjur, oavsett du har en hund, en katt, en fågel, en reptil eller ett smådjur hemma. Foder är alltid den första underkategorin du hittar när du klickar på en djurtyp i huvudmenyn. Du kan sortera foderprodukterna på alla möjliga sätt (vikt, pris, varumärke, konsistens, med mera) så att du enkelt kan hitta det bästa fodret för ditt husdjur.

Snabb frakt och fraktfria leveranser

När du handlar produkter till ditt husdjur på Animail behöver du inte vänta länge på leveransen. Leveranstiden är nämligen mellan 1-3 dagar. Normalt levereras dina produkter inom två arbetsdagar. Alla leveranser från Animail sker ända fram till dörren så du behöver aldrig gå till postombudet för att hämta ut ditt paket. Om du beställer för 500 kr eller mer är frakten fri.